Seuran hallitus

Lauttasaari-Seuran hallitus 2018

Hallitus 2018

 

Katri Penttinen

Lauttasaari-Seuran puheenjohtaja

Olen tällä hetkellä eläkkeellä, koulutukseltani olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri. Olen asunut saarella vuodesta 1992, kesäsaarelainen olen ollut jo vuodesta 1975. Nykyisin myös lapseni perheineen asuvat täällä. Eniten aikaa kuluu Lauttasaari-Seuran asioiden parissa. Vapaa-ajallani puuhailen kesämökillä, käyn jumpassa ja teatterissa, hiihdän ja teen vuosittain pari kaupunkilomaa. Tulin alun perin kaavaryhmään luontoasioiden takia. Nyt ajankohtaista on palvelujen turvaaminen.

Niina Oksanen

Lauttasaari-Seuran varapuheenjohtaja

Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi koululainen ja eskarilainen. Olen töissä OP ryhmässä. Muutin saarelle Turusta vuonna 2012. Olen aktiivisesti mukana vapaaehtoistyössä, sillä uskon sen voimaan. Minulle tärkeää on luonto ja sen puhtaus sekä terveet elämäntavat. Minua kiinnostavat erityisesti lasten ja lapsiperheiden arjen asiat. Nautin vapaa-ajallani liikkumisesta, erityisesti juoksemisesta. Olen toista vuotta mukana seuran hallituksessa.

Leena Juntunen

Olen syntyperäinen saarelainen eli 80-luvun alusta asti olen saarella asunut muutamaa ulkomaan pyrähdystä lukuun ottamatta. Taloyhtiökin on sama Pohjoiskaarella. Perheeseeni kuuluu aviomies sekä 6kk, 4v ja 7v lapset. Työelämässä vaikutan pörssiyhtiön talousosastolla. Harrastan mökkeilyä, lenkkeilyä, erilaisia jumppia ja joogalajeja. Erityisesti koulu ja päiväkotiasiat kiinnostavat. Pari vuotta sitten saarella aktivoitui joukko vanhempia vaatimaan uuden koulun aikaistusta. Olin tuolloin mukana ja siitä jäi kipinä toimia.

Mikko Eräkangas

Olen alun perin munkkalainen, muuttanut saarelle keväällä 2017. Minulla ja vaimolla on kolmen aikuisen oman pojan lisäksi neljä rakasta lastenlasta ja yksi ihana mäyräkoira. Harrastan ulkoilua koiramme kanssa sekä kaikenlaista lastenlasten kanssa. Olen aktiivinen vapaiden seurakuntien toiminnassa. Tulin seuraan, koska haluan olla parantamassa asuinalueeni viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Esimerkiksi harrastustoimintaa tulee olla eri ikäisille ja eri asioista kiinnostuneille.

Tuula Meres-Wuori

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, kehittämiskonsultti sekä työnohjaaja. Toimin mentorina akateemisille nuorille. Olen asunut ja työskennellyt yli 12 vuotta eri maissa ja toiminut viimeksi Suomessa kehittämispäällikkönä Helsingin yliopiston täydennyskoulutuslaitoksella. Muutin saarelle kuusi vuotta sitten. Olen valmis tuomaan osaamiseni uusille haasteille ja toimimaan seuran erilaisissa kehittämisprojekteissa.

Niklas Koskimies

Olen asunut saarella nyt 13 vuotta. Työskentelen yrittäjänä. Seuran hallituksessa olen toista vuotta ja tavoitteeni on edelleen työskennellä entistä paremman asuinalueen eteen. Näkökulmiini vaikuttavat se, että olen yrittäjä ja isä. Siksi minulle ovat tuttuja niin saaren tarjoamat toimitilat kuin leikkipuistot ja päiväkodit. Vapaa-aikaani kuuluu muun muassa purjehdusta ja ulkoilua. Olen myös mukana Lauttasaaren yrittäjien toiminnassa.

Jukka Tulkki

Olen hallituksessa kolmatta kautta. Lauttasaarelainen olen 46:tta vuotta. Jäin vuonna 2013 eläkkeelle valtioneuvostosta (TEM) asiantuntijatehtävistä. Arkkitehtina olen kiinnostunut kaavoituksesta ja olen nykyisin kaavaryhmän vetäjä. Harrastuksia on muotokuva- ja maisemamaalauksesta tähtitieteeseen. Kantakaupunkiin lukeutuvan kaupunginosan kehittäminen, sen palvelut ja yhteisöllisyys ovat minulle tärkeitä.

Ari Kajander

Olen yrittäjä ja alkanut vuosi on juhlavuosi lauttasaarelaisena – täydet 40 vuotta. Vaimoni on syntyperäinen lauttasaarelainen ja pikkuhiljaa alan tuntea itsenikin myös saarelaiseksi. Kaksi lastani perheineen asuvat myös saarella. Harrastan laulua, musisointia sekä ulkoilua lastenlasten ja koiran kera.  Seuran hallituksessa olen toiminut kuusi vuotta, ja toimin Lauttasaari-päiviä suunnittelevassa työryhmässä puheenjohtajana. Sydäntäni lähellä ovat katujen, kävelyteiden ja viheralueiden kunnossapito, saaren valaistus ja yleinen turvallisuus.

Anna-Maija Kuosmanen

Muutin saarelle ensin 1996, myöhemmin muutimme perheen kanssa muutaman vuoden Englannissa, kunnes palasimme saarelle takaisin 2003. Pidän erityisesti saaren yhteisöllisyydestä. Koen, että täällä pidetään toisista huolta. Siksi haluisin lähteä seuran toimintaan mukaan. Haluan olla vahvistamassa tuota yhteisöllisyyttä niin, että se säilyy saarella jatkossakin vahvana.

Nina Lukkari

Nyt alkoi kolmas kauteni Lauttasaari-Seuran hallituksessa. Lähdin seuran toimintaan mukaan, sillä haluan tehdä oman osani saaren eteen, olla rakentamassa elinvoimasta ja elävää kaupunginosaa, jossa on vahva yhteisöllisyys. Minä, mieheni ja lapseni olemme asuneet Lauttasaaressa yli kuusi vuotta. Oma kunto pysyy kuosissa vetäessäni jumppia harrastuksekseni.

Katariina Aaltonen

Olen parikymppinen lauttasaarelainen. Lähdin seuran toimintaan mukaan, koska olen kiinnostunut kaupunginosayhdistyksen roolista ja mahdollisuuksista vaikuttaa yhteiskunnassa ja oman alueensa asioihin. Olen hallituksen jäsen neljättä vuotta. Kuulun seuran viestintätyöryhmään. Harrastan partiota Lauttasaaren Luotsitytöissä.

Varajäsenet

Kari Jäntti

Olen asunut saarella yli 30 vuotta, jos mukaan ei lueta pyrähdystä Ruoholahdessa. Lähdin seuran toimintaan mukaan syksyllä 2012, kun kuulin Jussi Pajusen kertovan kaupungin kaipaavan palautetta erityisesti asukasyhdistyksiltä ja paikallisseuroilta. Haluan uskoa, että meidän tekemisillämme on vaikutusta, ja itse vaikutan nimenomaan kaavatyöryhmässä. Nyt alkaa myös neljäs vuosi varajäsenenä. Vapaa-ajallani nautin erityisesti moottoripyöräilystä.

Marjukka Andersson

Olen ollut Lauttasaaren seurakunnan pääkanttorina yli 30 vuotta. Muutin saarelle perheeni kanssa vuonna 1985. Liityin siitä aika pian seuraan sillä halusin jäsenyydelläni tukea järjestöä, joka pitää huolen oman asuinalueeni asioista. Nyt olen hallituksen jäsen neljättä vuotta, tänä vuonna varajäsenenä. Minulle tärkeää on suojella saaren luontoa sekä säilyttää täällä keskeiset palvelut, kuten terveyspalvelut ja lähikaupat.