Ehdota vuoden 2017 lauttasaarelaista

hands 565603
 
Nyt on jälleen aika miettiä, kuka olisi hyvä vuoden lauttasaarelaiseksi.
Vuoden lauttasaarelaiseksi valitaan henkilö, joka aktiivisella toiminnallaan on vaikuttanut positiivisesti Lauttasaaren ja lauttasaarelaisten elämään. Haemme ihmistä, joka toiminnallaan on lisännyt yhteisöllisyyttä saarella, toiminut epäkohtien poistamiseksi tai muutoin edistänyt viihtyisyyttä ja hyvinvointia saarellamme. Valittavan tulee ensisijaisesti asua saarella, mutta se ei ole ehdoton vaatimus.
Saarelaisia pyydetään ehdottamaan sopivaksi katsomiaan henkilöitä. Ehdotuksessa tulee olla vakuuttava perustelu ja kuvaus siitä, miten kyseinen henkilö on toiminut. Valinnan tekee Lauttasaari-Seuran hallitus. Valintaperusteena ei ole ehdokkaan saama kannatusten määrä. Valittu henkilö ei voi olla Seuran työntekijä eikä sen hallituksen tai työryhmien jäsen.
Vuoden lauttasaarelainen julkistetaan Lauttasaaren Itsenäisyyspäivän tilaisuudessa 6.12.2017. Hakemukset tulee lähettää keskiviikkoon 25.10. klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen seura @ lauttasaari.fi tai postitse osoitteeseen Pohjoiskaari 9 B, 00200 Helsinki.