Uudenlainen Lauttasaari-päivä 2.9.2017

Katujuh

Lauttasaari-päivän tapahtumat siirtyvät tänä vuonna Kasinonrannasta Tallbergin Puistotielle. Ohjelma jatkuu illalla Lauttasaari juhlii - Suomi 100 – Drumsö firar -vuoden pääjuhlana. Saarelaisten omaan katujuhlaan voi tulla piknikille, tanssimaan tai kuuntelemaan hyvää musiikkia.

Lauttasaari-päivät ovat aina syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Tänäkin vuonna toimintaa on kaikenikäisille. Päivällä saarelaiset yhteisöt esittelevät toimintaansa. Paikalle tulevat myös Muumit ja lapsille on tarjolla myös perinteisesti poniajelua. Näyttelyt ja kirpputori avautuvat klo 12. Iltajuhla alkaa klo 17 ja jatkuu klo 20 saakka. Päivän ohjelmasta vastaa tänäkin vuonna Lauttasaari-Seura.

Lauttasaari-Seuran on saanut kaupungilta luvan sulkea Tallbergin Puistotie, jotta iltajuhlasta voidaan tehdä kaikkien lauttasaarelaisten yhteinen katujuhla. Siellä voi olla piknikillä ja tanssia. Iltajuhla rakennetaan yhdessä saarelaisten yhteisöjen kanssa. Tapahtuma päivällä ja illalla on maksuton.

Päivän aikana juostaan myös perinteinen Larun 10. Tapahtumapaikan muutoksesta johtuen sen lähtö ja maali ovat Pajalahden venesatamassa.

Näytteilleasettajien ilmoittautumiset tulee lähettää osoitteeseen: seura@lauttasaari.fi. Kirpparille voi tulla ilman ennakkovarausta, niiden maksu (8 e aikuiset /4 e lapset) mukaan käteisenä.

Tapahtumaan tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia henkilöitä mm. liikenteen ohjaukseen, muuhun opastukseen, kalusteiden siirtämiseen ja paikan koristeluun. Lauttasaari-päivien työryhmä kutsuu kaikki kiinnostuneet mukaan talkoisiin, ota siis yhteyttä seura@lauttasaari.fi. Tehdään yhdessä hienot saaren omat Suomi 100 -juhlat.