Tapahtumat
Time6.9. klo 13-16

Mummodisko Tavastialla

Mummodisko_flaikku.jpgDiskopallon loisteeseen mä mummon kanssa meen!

Vipattaako mummosi tanssijalka, sykkiikö naapurin papan sydän ikivihreille iskelmille? Oletko aina halunnut jorata diskopallojen loisteessa Tavastialla ja tehdä samalla hieman hyvää? Tilaisuutesi on koittanut!

Siskot ja Simot -yhteisö (www.siskotjasimot.fi) tuo syksyn päräyttävimmät bileet Tavastialle keskiviikkona 6.9. ja haluaa juuri sinut ja mummosi mestoille. Mummodiskossa kovimpia moovsseja pääsee esittelemään, kun vinyylilevyjä pyörittelevät DJ:t Kuk Norris ja Harri Hertell, sekä legendaarinen diskon kuningas, DJ Hall of Famer Tapani Ripatti!

Asuuko mummosi liian kaukana tai eikö pappa lämpiä diskoilulle? Ei hätää! Voit ottaa diskodeitiksesi kenet tahansa vanhuksen, jonka elämästä haluat tehdä groovimpaa, tai tulla tapahtumaan vapaaehtoiseksi tanssikaveriksi. Vapaaehtoisdiskoiluun ei vaadita erikoistaitoja tai edes rytmitajua – halu kohdata ihmisiä riittää!

K-18 Disko on kaikille maksuton ja parketilla pyörähtelyn lisäksi luvassa on yllätysohjelmaa. Karkeloinnin kuivattamaa kurkkua voi kostuttaa Tavastian baarissa myytävillä virvokkeilla ja siltä varalta, että nälkä yllättää, on valikoimassa myös pientä purtavaa.

Mummo kainaloon ja let’s disco!