Tapahtumat
Time14.-15.10.

Mikä on pyhää kenellekin - seminaari Caisassa 14.- 15.10.2015

Caisa People-01_1920x1080.pngMikä on pyhää kenellekin –

vastaajina kuuntelemme lapsia, nuoria sekä eri uskontojen edustajia ja tutkijoita

Pyhän päivästä arkipäivään - SEMINAARI

14.10. - 15.10.2015 kulttuurikeskus Caisassa

Kun Helsinkiin tulee koko ajan lisää väkeä ulkomailta, joudumme yhä enemmän kohtaamaan erilaisia käsityksiä elämästä ja meille tärkeistä asioista. Siksi tämä seminaari.

Tässä seminaarissa puhuvat tulevaisuuden äänet: esikoululaiset, yläasteikäiset sekä nuoret aikuiset. He kertovat omista kokemuksistaan ja näkemyksistään. Tuomme samaan pöytään myös eri uskontokuntien edustajia, tutkijoita ja aktivisteja. Mietimme, mikä on pyhää eri taustaisille helsinkiläisille. Mitä me epäilemme toisessa, erilaisessa ihmisessä, kulttuurissa, uskonnossa? Ja miksi? Täytyykö näin olla?

Kahden päivän keskusteluissa haluamme rakentaa avoimempaa kaupunkia, jossa on tilaa kaikenlaisille ihmisille ja ajatuksille. Voit tulla molempina päivinä tai vain toisena, miten Sinulle sopii, tärkeää että tulet!

Ensimmäisenä päivänä keskiviikkona 14.10. kuullaan esikoululaisia ja yläasteen oppilaita ja keskustellaan eri uskontojen edustajien kanssa.

Seuraavana päivänä 15.10. torstaina vuorossa ovat nuoret aikuiset, iltapäivällä tutkijat ja asiantuntijat.

 

Saman päivän iltana 15.10. HUPS!-klubilla aihepiiriin syvennytään talk shown muodossa; pöydän ääressä on erilaisia ihmisiä. Aiheena on Pyhän päivästä arkipäivään – ja erilaisten ihmisten Suomi. Keskustelijoina tiedottaja Ali Assefa, Kristillisdemokraattisen puolueen pj Sari Essayah ja Kallion seurakunnan pastori Marjaana Toiviainen.

 

Vapaa pääsy. Tervetuloa!